Egzaminy zawodowe - pomoce dydaktyczne |
|
|
wtorek, 05 stycznia 2021 14:44 |
Poniżej znajdują się komunikaty dyrektora CKE z dnia 10 grudnia 2020r. w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których korzystać mogą zdający w części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie w sesji styczeń-luty 2021r. |
|
Harmonogram egzaminów zawodowych - styczeń 2021 |
|
|
poniedziałek, 14 grudnia 2020 10:20 |
Harmonogram części pisemnej i praktycznej egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie w Zespole Szkół nr 1 im. C. K. Norwida w Świdniku
Część praktyczna
L.p.
|
Oznaczenie kwalifikacji
|
Data egzaminu
|
Godzina rozpoczęcia egzaminu
|
Numer sali/miejsca egzaminu
|
Liczba zdających
|
1.
|
AU.22 Obsługa magazynów
|
11.01.2021
|
09.00
|
52
|
10
|
2.
|
AU.32 Organizacja transportu
|
11.01.2021
|
13.00
|
52
|
10
|
3.
|
TG.12 Planowanie i realizacja usług w recepcji
|
11.01.2021
|
09.00
|
15
|
1
|
4.
|
TG.13 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
|
11.01.2021
|
13.00
|
50
|
6
|
5.
|
T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
|
11.01.2021
|
13.00
|
50
|
3
|
6.
|
TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
|
11.01.2021
|
13.00
|
63
|
9
|
7.
|
TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
|
11.01.2021
|
13.00
|
65
|
9
|
Część pisemna - elektroniczna
L.p.
|
Oznaczenie kwalifikacji
|
Data egzaminu
|
Godzina rozpoczęcia egzaminu
|
Numer sali/miejsca egzaminu
|
Liczba zdających
|
1.
|
AU.22 Obsługa magazynów
|
12.01.2021
|
08.00
|
56
|
2
|
2.
|
TG.07 Sporządzanie potraw i napojów
|
12.01.2021
|
08.00
|
56
|
2
|
3.
|
AU.32 Organizacja transportu
|
12.01.2021
|
12.00
|
60
|
10
|
4.
|
TG.13 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
|
12.01.2021
|
10.00
|
9
|
6
|
5.
|
TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
|
12.01.2021
|
10.00
|
56
|
9
|
6.
|
TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
|
12.01.2021
|
10.00
|
60
|
9
|
Część praktyczna - wykonanie
L.p.
|
Oznaczenie kwalifikacji
|
Data egzaminu
|
Godzina rozpoczęcia egzaminu
|
Numer sali/miejsca egzaminu
|
Liczba zdających
|
1.
|
TG.07 Sporządzanie potraw i napojów
|
18.01.2021
|
16.00
|
15
|
1
|
Szczegółowe listy egzaminów znajdują się w gablocie szkoły.
Na egzamin należy zgłosić się 30 minut przed planowanym rozpoczęciem z dowodem osobistym, długopisem z czarnym atramentem, kalkulatorem prostym, dozwolonymi przyborami w przypadku egzaminów praktycznych. |
Harmonogram konsultacji - egzaminy zawodowe |
|
|
środa, 18 listopada 2020 07:44 |
Konsultacje dla uczniów przystępujących do egzaminu zawodowego w Zespole Szkół Nr 1 im. Cypriana Kamila Norwida w Świdniku
- konsultacje realizowane są przez nauczycieli według harmonogramu zamieszczonego w załączniku,
- podstawową formą konsultacji są zajęcia wykorzystując aplikację Teams (ustalone spotkania),
- uczeń zgłasza wolę uczestnictwa w konsultacjach w porozumieniu z nauczycielem,
- w sytuacji wymaganej konsultacji indywidualnej istnieje możliwość zorganizowania w formie stacjonarnej. |
Egzaminy zawodowe 2020/2021 |
|
|
poniedziałek, 02 listopada 2020 14:40 |
Drodzy Uczniowie i Rodzice,
wszelkie informacje związane z egzaminami zawodowymi można znaleźć na stronie Okregowej Komisji Egzaminacyjnej w Krakowie, która znajduje się pod tym linkiem. |
Składanie deklaracji na egzamin zawodowy w sesji - styczeń - luty 2021 |
|
|
wtorek, 01 września 2020 00:00 |
Uczniowie przystępujący po raz pierwszy do egzaminu do drugiej kwalifikacji zawodowej w sesji styczeń - luty 2021 r. (dotyczy uczniów klas 4 technik hotelarstwa, logistyk, technik żywienia i usług gastronomicznych), składają deklaracje do 15 września 2020 r. Deklaracje zostaną przekazane w najbliższy czwartek lub piątek na zajęciach lekcyjnych do wychowawców klas.
Uczniowie, którzy przystępują do egzaminów poprawkowych składają deklaracje osobiście do sekretariatu szkoły również w terminie do 15 września 2020 r.
Uczniowie, którzy wyjeżdżają na staże do Grecji powinni złożyć deklaracje w najbliższy czwartek lub piątek w sekretariacie szkoły.
|
|
|
|
|
Strona 1 z 3 |