Dzień 9 PDF Drukuj
środa, 10 maja 2023 00:00

Podczas kolejnego dnia we Włoszech na praktykach zawodowych Technicy Żywienia i Usług Gastronomicznych zajmowali się przygotowaniem i dekorowaniem podstawowych deserów, a potem dobieraniem zastawy stołowej do serwowanego dania i dobieraniem metod i technik obsługi konsumentów odpowiednich do rodzaju świadczonych usług. Technicy Logistyki oceniali stan ilościowy i jakościowy zapasów w celu wyznaczenia terminu i wielkości dostawy. Mieli za zadanie obliczanie wielkości i częstotliwości dostaw, obliczanie ekonomicznej wielkości dostawy oraz odbiór jakościowy i ilościowy towarów. Technicy Hotelarstwa dowiedzieli się o rozróżnianiu form i przestrzeganiu zasad podawania śniadań oraz dobieraniu form podawania śniadań do potrzeb gości i możliwości obiektu.

Projekt nr 2022-1-PL01-KA121-VET-000061552 współfinansowany ze środków Unii Europejskiej.

 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad