Dzień 10 PDF Drukuj
czwartek, 11 maja 2023 00:00

Tego dnia kierunek Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych zajmował się wydawaniem posiłków. Uczniowie sporządzali również rozliczenia finansowe na podstawie dokumentacji finansowej potwierdzającej zakup i sprzedaż, a także obliczali zyskowność i rentowność sprzedaży usług gastronomicznych. Uczniowie na kierunku Technik Logistyki kompletowali zapasy do wydania zgodnie z zamówieniem klienta – ich zadaniem było dobieranie opakowań do zapasów, środka transportu i warunków zlecenia, zabezpieczanie i oznaczanie ładunków zgodnie z przepisami prawa oraz sporządzanie dokumentów przyjęcia i wydania zapasów z magazynu. Później nastąpiło analizowanie dokumentów magazynowych pod względem poprawności zapisów i poprawianie błędów. W tym czasie kierunek Technik Hotelarstwa poznał zasady podawania śniadań. Uczniowie musieli dzisiaj przygotować Salę konsumpcyjną do obsługi gości i obsługiwać gości na Sali konsumpcyjnej.

Projekt nr 2022-1-PL01-KA121-VET-000061552 współfinansowany ze środków Unii Europejskiej.

 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad