Skąd się biorą dziury w serze?

Klasa II zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych 10.10.2014r. lekcje technologii gastronomicznej odbyła w mleczarni OSM Piaski, gdzie zgłębiła tajniki związane z produkcja wyrobów mleczarskich. Zajęcia teoretyczne potwierdzone pokazem „na żywo” a także degustacją to jedna  z metod przekazania wiedzy. Uczniowie zapoznali się z organizacją pracy w mleczarni, zobaczyli proces technologiczny wyrobów mleczarskich, poznali zasadę działania wielu urządzeń i maszyn niezbędnych w przetwórstwie mleka. I… już wiedzą skąd się biorą dziury w serze :) Dziękujemy OSM Piaski za jak zwykle miłe przyjęcie i degustację wyrobów.

 

 

 

 EFRR plakat

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 

Sport w Norwidzie

 

 bip_logo_pomn1_grad