Olimpiada Wiedzy o Żywności i Żywieniu |
W dniu 6 listopada poznaliśmy zwycięzców szkolnego etapu Olimpiady Wiedzy o Żywności i Żywieniu. Temat wiodący olimpiady to „Bezpieczeństwo żywności i żywienia”. W tegorocznej edycji uczestniczyło 18 uczniów z klas technikum żywienia i usług gastronomicznych. Finalistami etapu szkolnego zostali: Patrycja Psujek (IIITŻ) i Weronika Mazurek (IIITŻ). Uczennice będą uczestniczyć w II etapie – okręgowych rywalizacjach, który odbędzie się 9 stycznia 2015 r. w Lublinie.
View the embedded image gallery online at:
http://www.zsnorwid.swidnik.pl/fotogaleria/800-olimpiada-wiedzy-o-ywnoci-i-ywieniu#sigFreeId59d80f1d6d
View the embedded image gallery online at:
http://www.zsnorwid.swidnik.pl/fotogaleria/800-olimpiada-wiedzy-o-ywnoci-i-ywieniu#sigFreeId19f6c4f9a7
|