Olimpiada Wiedzy o Żywności i Żywieniu

W dniu 6 listopada poznaliśmy zwycięzców szkolnego etapu Olimpiady Wiedzy o Żywności i Żywieniu. Temat wiodący olimpiady to „Bezpieczeństwo żywności i żywienia”. W tegorocznej edycji uczestniczyło 18 uczniów z klas technikum żywienia i usług gastronomicznych. Finalistami etapu szkolnego zostali: Patrycja Psujek (IIITŻ) i Weronika Mazurek (IIITŻ). Uczennice będą uczestniczyć w II etapie – okręgowych rywalizacjach, który odbędzie się 9 stycznia 2015 r. w Lublinie.
Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

 

 

 EFRR plakat

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 

Sport w Norwidzie

 

 bip_logo_pomn1_grad