Jak PIZZA to w Norwidzie - warsztaty kulinarne PDF
poniedziałek, 12 marca 2018 10:56
baner-12-w2-III-2018Jak co roku, wiosna to czas na warsztaty kulinarne dla młodszych kolegów. Uczennice lasy III Technikum żywienia i usług gastronomicznych: Kaja, Paulina, Karolina pod okiem Pań: Małgorzaty Prandoty i Małgorzaty Motyl, poprowadziły "szkolenie dla gimnazjalistów" - jak zrobić ciasto drożdżowe. Okazało się, że to wcale nie jest trudne i po dodaniu kilku składników została upieczona pyszna pizza.  Uczennice ZS Nr 1 chętnie podzieliły się zdobytą już wiedzą gastronomiczną z uczniami Gimnazjum Nr 1 w Świdniku. Było bardzo miło i "smacznie", na pewno to nie ostatnie warsztaty w naszej szkole.
 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad