Egzaminy zawodowe - informacja dla zdających PDF
piątek, 07 czerwca 2019 06:39
Listy zdających zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny wraz z terminami  znajdują się na tablicy ogłoszeń obok sekretariatu.  Uczniowie/słuchacze przychodzą na  pół godziny przed rozpoczęciem egzaminu z dowodem osobistym lub legitymacją, czarnym długopisem. Telefony zostawiają w wyznaczonej sali.
 
Zdający z kierunków: opiekun medyczny, technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, cukiernik przynoszą strój ochronny, tj. opiekun medyczny - fartuch medyczny, zawody gastronomiczne - bluza kucharska, czepek, zapaska. Zdający z w.w. kierunków powinni posiadać aktualne orzeczenie do celów sanitarno - epidemiologicznych.
 
Uczniowie klasy 3Z i 4TŻ, którzy nie potwierdzili jeszcze pisemnie informacji o danych zdającego, powinni zgłosić się do wtorku  do kierownika szkolenia praktycznego. 
 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad