ZAJĘCIA DLA UCZNIÓW w ramach realizacji projektu „Mistrzostwo w zawodzie kluczem do sukcesu – III edycja” PDF Drukuj
wtorek, 05 maja 2020 09:53

W ramach realizacji projektu „Mistrzostwo w zawodzie kluczem do sukcesu – III edycja” w szkole prowadzone są zajęcia dla uczniów klas technikum oraz szkoły branżowej. Młodzież doskonali swoje umiejętności zawodowe podczas kursów Wędliniarz, Cukiernik, Kierownik małej gastronomii oraz Recepcjonista/menedżer hotelu. Dodatkowo uczniowie mają możliwość uczestniczenia w zajęciach przygotowujących do egzaminu zawodowego. Nauczyciele prowadzący dokładają wszelkich starań, by przekazać uczestnikom jak najwięcej informacji praktycznych, a tym samym umożliwić im uzyskanie dodatkowych umiejętności zawodowych. Na zajęciach uczniowie pracują w oparciu o wyselekcjonowane podręczniki oraz wykorzystują przekazane materiały szkoleniowe. Podczas szkoleń praktycznych młodzież zaopatrywana jest w surowce żywnościowe niezbędne do realizacji poszczególnych zadań objętych programem nauczania. Ponadto, uczestnicy korzystają z przerwy kawowej i odbierają ciepłe posiłki. Wszyscy uczniowie otrzymują stroje służbowe i ochronne dostosowane do swojego profilu kształcenia.

 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad