Ale pizza …w wykonaniu I TH PDF Drukuj
środa, 08 stycznia 2020 00:00

Zawód hotelarz, to bardzo złożone pojecie. Osoba wykonująca go musi orientować się nie tylko w hotelarstwie ale także w wielu innych dziedzinach: gastronomi, turystyki, etyki, ekonomii i przedsiębiorczości. Tradycją stało się, że hotelarze w naszej szkole często próbują swoich sił w gastronomii. Słynna ekipa do Mistrzostw Polski Kelnerów składała się właśnie z uczennic obecnej klasy IV TH. Idąc tym śladem, 7 stycznia 2020 roku, sprawdziliśmy jak młodzież z klasy I Th radzi sobie w kuchni. Efekty przeszły nasze najśmielsze oczekiwania. Hotelarze wspaniale poradzili sobie z wyrabianiem ciasta drożdżowego, przygotowaniem dodatków i pieczeniem pizzy. Z uśmiechem na twarzy, zgrani w zespołach pokonali niecodzienne zadanie. Gratulujemy!

Małgorzata Motyl

 

 

 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad