Warsztaty kulinarno- hotelarskie PDF Drukuj
poniedziałek, 17 lutego 2020 11:18

Niecodzienni goście przygotowujący się do prowadzenia gospodarstwa agroturystycznego, próbowali  w naszej szkole praktycznie zmierzyć się z żywieniem turystów oraz przygotowaniem im miejsca noclegowego. Przygotowane warsztaty pozwoliły na ćwiczenia związane z wykonywaniem usług żywieniowych i noclegowych, które wykonali fantastycznie. Rewelacyjnie poradzili sobie w kuchni i pokoju hotelowym. Zajęcia te pozwoliły na przygotowanie pysznej pizzy w różnych wariantach oraz wspaniałego ciasta. Nie zabrakło też parzenia kawy, herbaty i drinków bezalkoholowych oczywiście oraz degustacji. Po ciężkiej pracy w kuchni przyszła pora na zapoznanie się  z sekretami hotelu i… ścielenie łóżek. Było wiele radości, a przekazana praktycznie  wiedza, zapewne pozostanie na dłużej.

Małgorzata Motyl

 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad