Harmonogram zajęć zawodowego kształcenia praktycznego u pracodawców 2021/2022 PDF Drukuj
środa, 10 listopada 2021 01:00

Harmonogram zajęć zawodowego kształcenia praktycznego u pracodawców w roku szkolnym 2021/2022

 

 

Zajęcia praktyczne realizowane u pracodawców: Branżowa Szkoła I stopnia Nr 2

 

 

Klasa

 

 

Zawód

 

Dzień tygodnia

 

Wymiar zajęć

1sb

kucharz

piątek

7 godzin lekcyjnych (od 1 do 7 godz. lek.)

2sb

kucharz/cukiernik

poniedziałek

7 godzin lekcyjnych (od 1 do 7 godz. lek.)

wtorek

6 godzin lekcyjnych (od 1 do 6 godz. lek.)

 

 

 

Zawodowe przedmioty praktyczne realizowane u pracodawców:

 

Klasa

Zawód

Zajęcia edukacyjne

Dzień tygodnia

 

Wymiar zajęć

 

2Tż

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Przygotowanie i wydawanie dań

środa

4 godziny lekcyjne

(4-7 godz. lek. cały rok)

3Tżg

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Procesy technologiczne

w gastronomii

czwartek

3 godziny lekcyjne

(1-3 godz. lek. z wyłączeniem

4 tygodni na odbywanie praktyki zawodowej)

Planowanie żywienia

i produkcji gastronomicznej

czwartek

2 godziny lekcyjne

(4-5 godz. lek. z wyłączeniem

4 tygodni na odbywanie praktyki zawodowej)

3Tżp

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Procesy technologiczne

w gastronomii

 

środa

4 godziny lekcyjne

(1-4 godz. lek. z wyłączeniem

4 tygodni na odbywanie praktyki zawodowej)

4Tż

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Planowanie żywienia

i produkcji gastronomicznej

czwartek

1 godzina lekcyjna

(1 godz. lek. w I semestrze)

Obsługa klientów

w gastronomii

1 godzina lekcyjna

(2 godz. lek. w I semestrze)

 

 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

 

 bip_logo_pomn1_grad