Terminy praktyk zawodowych/ zajęć praktycznych w roku szkolnym 2016/17
Praktyka zawodowa:
1) Klasa 2TLH - 26 września - 23 października 2016
2) Klasa 2 TŻ - 26 września - 23 października 2016
3) Klasa 3 TL - 24 października - 20 listopada 2016
4) Klasa 3 TŻ - 24 października - 20 listopada 2016
5) Klasa 3TH – 5 h w każdą środę po 3 godz. lekcyjnej
Zajęcia praktyczne:
1) Klasa 1 ZSZ (kucharz, piekarz, cukiernik) w każdy piątek – 6 h
Kucharz: Procesy technologiczne w gastronomii - 3 godz/tyg.
oraz Gastronomia w praktyce - 3 godziny/tyg.
Piekarz: Gospodarka magazynowa w zakładzie piekarskim - 3 godz/tyg.
oraz Procesy produkcji wyrobów piekarskich - 3 godz/tyg.
Cukiernik: Gospodarka magazynowa w zakładzie cukierniczym– 3 godz/tyg
oraz Procesy produkcji wyrobów cukierniczych - 3 godz/tyg.
2) KKZ Cukiernik – 250 h (poza terminami zjazdów) – wrzesień-styczeń 2017
Opracowała: Agnieszka Dziedzic |