Technik żywienia |
![]() |
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Dbasz o zdrowy tryb życia? Lubisz przygody ze sztuką kulinarną? Ważne jest co i jak jesz? Rozwijaj Swoje pasje razem z nami! Rozwijający się prężnie przemysł turystyczny – powstawanie hoteli, restauracji, lokali gastronomicznych – oraz moda na „zdrową kuchnię” stwarzają duże możliwości rozwoju i czynią ten kierunek bardzo atrakcyjnym na polskim i zagranicznym rynku pracy. SZUKASZ ZAWODU Z PRZYSZŁOŚCIĄ? TO jest TO!
Języki obce:
Przedmiot realizowany w zakresie rozszerzonym:
Przedmioty uwzględnione przy rekrutacji:
Ten kierunek jest dla osób, które:
Kształcąc się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nauczysz się:
W szkole możesz też zdobyć dodatkowe umiejętności podczas:
Uzyskasz dwie kwalifikacje w zawodzie:
Zaplecze dydaktyczne szkoły:
Po ukończeniu szkoły możesz pracować jako:
Możesz kontynuować naukę: Absolwent może kontynuować naukę i doskonalić swoje umiejętności na kwalifikacyjnych kursach zawodowych oraz w ramach studiów licencjackich i magisterskich, na kierunkach: technologia żywności, dietetyka, żywienie człowieka i nauki konsumenckie, nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii, hotelarstwo i turystyka, organizacja i zarządzanie w gastronomii na różnych uczelniach:
TA OFERTA JEST DLA CIEBIE!
|