Lista uczniów zakwalifikowanych do projektu „Smaki Europy - mobilność techników żywienia” PDF Drukuj
piątek, 02 lipca 2021 11:47

Lista uczniów zakwalifikowanych do projektu
„Smaki Europy - mobilność techników żywienia”
nr. 2020-1-PL01-KA102-081277
termin wyjazdu: 05.09.2021 - 18.09.2021

Technik żywienia/ kucharz/ cukiernik

L.p.

Nazwisko i imię

Klasa

1

Bednarski Paweł

1SBK

2

Kaczan Maja

1 SBC

3

Karvatska Alina

1TŻ

4

Kowalik Oliwia

3 TŻ

5

Kozdroń Patrycja

2 TŻ

6

Lech Daniel

1SBK

7

Lisewska Emilia

2 TŻ

8

Naróg Natalia

3 TŻ

9

Olech Ewelina

4TŻ

10

Oniszczuk Krystian

1SBK

11

Pawlaczyk Gabriela

2TŻp

12

Piekarski Dawid

2 TŻ

13

Samborska Daria

1SBC

14

Samolej Martyna

2 TŻ

15

Siwiec Julia

2 TŻ

16

Szadura Natalia

1 SBC

17

Świderczuk Aleksandra

2 TŻ

18

Włoch Angelika

2 TŻ

19

Zając Monika

1 SBC

 

Wszystkim zakwalifikowanym gratulujemy.
 
Jednocześnie informujemy, że na platformie  TEAMS powstanie grupa, na której będzie można uzyskać informacje o dokumentach niezbędnych do wyjazdu (dowód osobisty lub paszport oraz karta EKUZ - Europejska Karta Ubezpieczenia Zdrowotnego - należy wyrobić ją samodzielnie w oddziale NFZ - osobiście lub drogą mailową).
 
Wymagane dokumenty trzeba będzie okazać na zebraniu w sprawie wyjazdu, które wstępnie planowane jest na sierpień 2021 - dokładana data zostanie ustalona i podana do wiadomości.

 

 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad