Dekoracje florystyczne w gastronomii

Jak zaprojektować i przygotować stylizację roślinną wnętrza hotelu lub sali restauracyjnej?

Jak ułożyć kompozycję okolicznościową?

Jak wykonać dekorację z kwiatów doniczkowych?

Jak przygotować dekorację floralna stołu?

Czym różni się dekoracja florystyczna podczas bankietu, przyjęcia zasiadanego czy kinderbalu?

Odpowiedzi na te i inne pytania szukali uczestnicy zajęć "Dekoracje florystyczne w gastronomii".

Pracowali przez 100 godzin w ciągu ostatnich trzech miesięcy.

Wykorzystali materiały zakupione ze środków UE w ramach projektu.

Efekty ich pracy można było oglądać między innymi podczas konkursu szkolnego na wielkanocną dekorację stołu.

Na kolejny cykl zajęć zapraszamy w roku szkolnym 2012/2013!!!

 

 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad