Harmonogram zajęć zawodowego kształcenia praktycznego u pracodawców 2021/2022 |
|
|
środa, 10 listopada 2021 01:00 |
Harmonogram zajęć zawodowego kształcenia praktycznego u pracodawców w roku szkolnym 2021/2022
Zajęcia praktyczne realizowane u pracodawców: Branżowa Szkoła I stopnia Nr 2
|
Klasa
|
Zawód
|
Dzień tygodnia
|
Wymiar zajęć
|
1sb
|
kucharz
|
piątek
|
7 godzin lekcyjnych (od 1 do 7 godz. lek.)
|
2sb
|
kucharz/cukiernik
|
poniedziałek
|
7 godzin lekcyjnych (od 1 do 7 godz. lek.)
|
wtorek
|
6 godzin lekcyjnych (od 1 do 6 godz. lek.)
|
Zawodowe przedmioty praktyczne realizowane u pracodawców:
|
Klasa
|
Zawód
|
Zajęcia edukacyjne
|
Dzień tygodnia
|
Wymiar zajęć
|
2Tż
|
Technik żywienia i usług gastronomicznych
|
Przygotowanie i wydawanie dań
|
środa
|
4 godziny lekcyjne
(4-7 godz. lek. cały rok)
|
3Tżg
|
Technik żywienia i usług gastronomicznych
|
Procesy technologiczne
w gastronomii
|
czwartek
|
3 godziny lekcyjne
(1-3 godz. lek. z wyłączeniem
4 tygodni na odbywanie praktyki zawodowej)
|
Planowanie żywienia
i produkcji gastronomicznej
|
czwartek
|
2 godziny lekcyjne
(4-5 godz. lek. z wyłączeniem
4 tygodni na odbywanie praktyki zawodowej)
|
3Tżp
|
Technik żywienia i usług gastronomicznych
|
Procesy technologiczne
w gastronomii
|
środa
|
4 godziny lekcyjne
(1-4 godz. lek. z wyłączeniem
4 tygodni na odbywanie praktyki zawodowej)
|
4Tż
|
Technik żywienia i usług gastronomicznych
|
Planowanie żywienia
i produkcji gastronomicznej
|
czwartek
|
1 godzina lekcyjna
(1 godz. lek. w I semestrze)
|
Obsługa klientów
w gastronomii
|
1 godzina lekcyjna
(2 godz. lek. w I semestrze)
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 3 |