Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
3SBr godz.dd.dyr 15
|
|
|
|
2 |
8:50- 9:35 |
|
3SBr w.zak.gastro pg
|
|
|
|
3 |
9:45-10:30 |
|
|
3Th prz.śniad.po 56
|
|
|
4 |
10:40-11:25 |
|
2Tż pod.żyw. 9
|
3SBr Zaj.z wych. pg
|
2Tż pod.żyw. 57
|
|
5 |
11:40-12:25 |
|
3Th prz.śniad.po pg
|
1L0 chemia 66
|
3 TŻ 15 prz. wyd. dań |
|
6 |
12:30-13:15 |
3SBr techno.gast 15
|
2Lo chemia 16
|
3TŻ pg prz.wyd .dań |
3 TŻ 15 prz. wyd. dań |
1Thż chemia 57
|
7 |
13:20-14:05 |
3SBr techno.gast pg
|
2Tż pod.żyw. 65
|
3TŻ pg prz.wyd .dań |
1Tlo chemia 14
|
3Th prz.śniad.po 63
|
8 |
14:10-14:55 |
3SBr techno.gast pg
|
|
3TŻ pg prz.wyd .dań |
2Lo chemia 16
|
3Th prz.śniad.po 63
|
9 |
15:00-15:45 |
3SBr techno.gast pg
|
|
3TŻ pg prz.wyd .dań |
|
|
|