Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
|
|
|
2 |
8:50- 9:35 |
|
MŁ 3SBr w.zak.gastro
|
|
|
MM 4Th prac.re.us.h
|
3 |
9:45-10:30 |
|
NY 3SBr relig/etyk
|
|
|
dw 4Tż prac.pr.us.g
|
4 |
10:40-11:25 |
|
NY 3SBr relig/etyk
|
MŁ 3SBr Zaj.z wych.
|
|
|
5 |
11:40-12:25 |
AW 4TŻ org. prod. gas. |
MŁ 3Th prz.śniad.po
|
|
|
|
6 |
12:30-13:15 |
AW 4TŻ org. prod. gas. |
|
MŁ 3TŹ prz. wyd. dań |
|
|
7 |
13:20-14:05 |
MŁ 3SBr techno.gast
|
MM 4TŻ pl. żywien. |
MŁ 3TŹ prz. wyd. dań |
|
|
8 |
14:10-14:55 |
MŁ 3SBr techno.gast
|
MM 4TŻ pl. żywien. |
MŁ 3TŹ prz. wyd. dań |
|
|
9 |
15:00-15:45 |
MŁ 3SBr techno.gast
|
dw 1Thż-2/2 prz.i. mag.ż
|
MŁ 3TŹ prz. wyd. dań |
|
|
10 |
15:50-16:35 |
|
dw 1Thż-2/2 prz.i. mag.ż
|
|
|
|
11 |
16:40-17:25 |
|
dw 1Thż-2/2 pod.żyw.
|
|
|
|
|