pg Pracownia gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45          
2 8:50- 9:35 MM 3Tż pl.żywien.
5Tż Prac.or.pr.g
    MM 5Th obs.gość.rec
3 9:45-10:30 AW 2Thż-2/2 bhp.gastr
5Tż Prac.or.pr.g
4Tż prac.pr.us.g
  MM 5Tż pl.żywien.
4 10:40-11:25 AW 1Thż-1/2 prz.wyd.dań.
5Tż Prac.or.pr.g
AK 2Thż-1/2 prz.śniad.po
MM 5Th prac.re.us.h
dw 4Tż Prac.or.pr.g
5 11:40-12:25 AW 1Thż-1/2 prz.wyd.dań.
5Tż Prac.or.pr.g
AK 2Thż-1/2 prz.śniad.po
3Tż org.pr.gast
dw 5Tż prac.pr.us.g
6 12:30-13:15 AW 1Thż-1/2 r_biologia
4Tż org.pr.gast
AK 2Thż-1/2 prz.śniad.po
1Thż-1/2 pod.żyw.
dw 5Tż prac.pr.us.g
7 13:20-14:05 4Tż pl.żywien.
dw 3Tż prz.wyd.dań.
AK 2Thż-1/2 U.czyst.obie
dw 5Tż prac.pr.us.g
 
8 14:10-14:55 MM 4Th prac.re.us.h
dw 3Tż prz.wyd.dań.
AK 2Thż-1/2 U.czyst.obie
dw 5Tż prac.pr.us.g
 
9 15:00-15:45   dw 3Tż prz.wyd.dań.
  dw 3Tż prz.wyd.dań.
 
10 15:50-16:35   dw 3Tż prz.wyd.dań.
     
Drukuj plan
wygenerowano 12.09.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum