pg Pracownia gastronomiczna
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
1
8:00- 8:45
MM
5Th
Zaj.z wych.
2
8:50- 9:35
AW
5Tż
r_biologia
MŁ
5Tż
Prac.or.pr.g
MM
5Th
obs.gość.rec
3
9:45-10:30
AW
2Thż
-2/2
bhp.gastr
MŁ
5Tż
Prac.or.pr.g
MŁ
4Tż
prac.pr.us.g
MM
5Th
prac.re.us.h
MM
5Tż
pl.żywien.
4
10:40-11:25
AW
1Thż
-1/2
prz.wyd.dań.
MŁ
5Tż
Prac.or.pr.g
AK
2Thż
-1/2
prz.śniad.po
MM
5Th
prac.re.us.h
MM
5Tż
pl.żywien.
5
11:40-12:25
AW
1Thż
-1/2
prz.wyd.dań.
MŁ
5Tż
Prac.or.pr.g
AK
2Thż
-1/2
prz.śniad.po
MŁ
3Tż
org.pr.gast
dw
5Tż
prac.pr.us.g
6
12:30-13:15
AW
1Thż
-1/2
r_biologia
MŁ
4Tż
org.pr.gast
AK
2Thż
-1/2
prz.śniad.po
MŁ
1Thż
-1/2
pod.żyw.
dw
5Tż
prac.pr.us.g
7
13:20-14:05
MŁ
4Tż
pl.żywien.
dw
3Tż
prz.wyd.dań.
AK
2Thż
-1/2
U.czyst.obie
dw
5Tż
prac.pr.us.g
8
14:10-14:55
dw
3Tż
prz.wyd.dań.
AK
2Thż
-1/2
U.czyst.obie
dw
5Tż
prac.pr.us.g
9
15:00-15:45
dw
3Tż
prz.wyd.dań.
dw
3Tż
prz.wyd.dań.
10
15:50-16:35
dw
3Tż
prz.wyd.dań.
Drukuj plan
wygenerowano 03.11.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN