Dzień 10. Monitorowanie sztuki kulinarnej i nie tylko… PDF Drukuj
środa, 25 września 2019 07:40
24.09.2019
Technik żywienia i usług gastronomicznych codziennie razem z sympatycznym szefem kuchni bardzo stara się, by nasze brzuszki były pełne. Nakrywanie do stołu to też sztuka, wiedzą to wszyscy którzy odbyli praktykę w restauracji. Pan Sakis w kilku językach wyjaśnia jak trzeba pracować i obsługiwać gości. Oto namiastka tego co przygotowują na śniadanie, obiad i kolację. Wszystko co znajdzie się na naszych talerzach zależy tylko i wyłącznie od kreatywności i smaku jaki tego dnia preferujemy.
 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad