Olimpiada wiedzy o żywieniu i żywności PDF
poniedziałek, 22 stycznia 2018 13:27

W dniu 12 stycznia 2018r. w Zespole Szkół nr 5 im. Jana Pawła II w Lublinie odbył się Etap Okręgowy XXII Edycji Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności.

Wzięło w niej udział 81 uczniów z techników gastronomiczno-hotelarskich i liceów ogólnokształcących z województwa lubelskiego i świętokrzyskiego, a wśród nich uczennice naszej szkoły: Julita Czerniak i Kamila Zmora z klasy II Tż.

Temat przewodni olimpiady: „Warzywa i owoce- przetwórstwo i rola w żywieniu”.

 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad