Dekoracje florystyczne w gastronomii |
Jak zaprojektować i przygotować stylizację roślinną wnętrza hotelu lub sali restauracyjnej? Jak ułożyć kompozycję okolicznościową? Jak wykonać dekorację z kwiatów doniczkowych? Jak przygotować dekorację floralna stołu? Czym różni się dekoracja florystyczna podczas bankietu, przyjęcia zasiadanego czy kinderbalu? Odpowiedzi na te i inne pytania szukali uczestnicy zajęć "Dekoracje florystyczne w gastronomii". Pracowali przez 100 godzin w ciągu ostatnich trzech miesięcy. Wykorzystali materiały zakupione ze środków UE w ramach projektu. Efekty ich pracy można było oglądać między innymi podczas konkursu szkolnego na wielkanocną dekorację stołu. Na kolejny cykl zajęć zapraszamy w roku szkolnym 2012/2013!!!
View the embedded image gallery online at:
http://www.zsnorwid.swidnik.pl/fotogaleria/391-dekoracje-florystyczne-w-gastronomii#sigFreeId492783363e
|