Praktyki na Cyprze dla absolwentów PDF
poniedziałek, 26 lutego 2018 08:21
cypr
Rozpoczynamy rekrutację uczniów klasy 4 technik żywienia i usług gastronomicznych do projektu „Na staże na Cyprze". Zapewnione jest: podróż, zakwaterowanie, wyżywienie, kieszonkowe oraz program kulturowy m.in. zwiedzanie itp. Praktyki trwają 2 miesiące, są planowane w sierpniu i wrześniu 2018, w lipcu planowane są zajęcia przed wyjazdem, m.in. kurs doskonalący język obcy. Po realizacji praktyki możliwość zatrudnienia na Cyprze.
 
Warunki ubiegania się o miejsce na praktyki:
·        pozostawanie bez zatrudnienia po zakończeniu szkoły,
·        referencje od szkoły.
 
Liczba miejsc ograniczona, o kolejności decyduje punktacja uzyskana za poniższe osiągnięcia:
·        ocena końcowo roczna z języka angielskiego
(dobra- 1pkt, bardzo dobra - 2pkt, celujący – 3pkt),
·        średnia ocen z przedmiotów zawodowych za 1 semestr  2017/18
(pow. 4,0 – 1pkt, pow. 4,5 – 2pkt, pow. 5,0 - 3pkt),
·        zachowanie końcowo roczne
(bardzo dobre – 1pkt, wzorowe – 2pkt),
·        uzyskane świadectwa kwalifikacji zawodowych
(1 kwalifikacja - 1pkt, 2 kwalifikacje - 2pkt),
·        w przypadku takiej samej liczy uzyskanych punktów, o kolejności decyduje frekwencja na szkoleniu z projektu unijnego: Jęz. angielski dla barmanów(zajęcia w piątki o godz. 15:00) liczona od 2 marca 2018,
 
Listę chętnych uczniów na praktyki przekazuje gospodarz klasy do wychowawcy w terminie do 10 marca 2018.  O wynikach rekrutacji uczniowie zostaną powiadomieni przez wychowawcę po zakończeniu roku szkolnego.
Kierownik szkolenia praktycznego
Agnieszka Dziedzic
 

 EFRR plakat 12.4-1

 Plakat projektu 12

 plakat.jpg

  plakat EFS przed 2018

  plakat EFS poziom po 2018

 EFS plakat pion po2018

12.4 IV

Sport w Norwidzie

Kort tenisowy

 

 bip_logo_pomn1_grad